Гювеч зі свининою
- М´ясо (свинина) 500 г
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець солодкий 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Квасоля (стручкова) 100 г
- Сіль
- Олія 5 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Йогурт 200 г
- Перець червоний гострий мелений
- Яйце куряче 3 шт.
Порізати м'ясо на невеликі шматочки. Обмазати шматочки олією та сіллю, запікати у духовці.
Нарізати овочі: баклажан, кабачок, моркву, цибулю, перець - кубиками. Картоплю і томати - кружечками.
Влити трохи води на сковорідку (щоб покрила дно) і додати 1 ст. л. олії. Трохи посолити і обсмажити овочі.
Додати овочі до м'яса. Зверху викласти томати, потім - картоплю. Відправити назад у духовку хвилин на 20.
Приготувати заправку: яйця збити із сіллю і дрібкою гострого перцю. Змішати із борошном та йогуртом.
Влити в овочі та довести до рум'яної скоринки.
Салати до Нового року 2014салати до нового року
Как испечь пирог из тыквы и творогаПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter