Гювеч з індичкою
- Індичка (стегно із кісткою) 2 кг
- Картопля 1 кг
- Морква 3 шт.
- Вино біле напівсолодке 1 скл.
- Соєвий соус 1 скл.
- Лавровий лист
- Перець чорний (горошком)
- Перець гострий (стручковий) 1 шт.
- Овочі
- Гірчиця 2 ст.л.
- Пиво 250 мл
- Карі (порошок) 1 ст.л.
- Помідор 500 г
- Часник 4 зуб.
Замаринувати індичку на ніч. Маринад: пиво, гірчиця, спеції, сіль.
Обсушити індичку паперовими рушниками і обсмажити на сильному вогні з усіх сторін. Викласти разом з олією у глибоку посудину.
Додати картоплю, часник, лавровий лист, перець горошком і моркву.
Влити у каструлю склянку вина, склянку соєвого соусу, додати протерті помідори. Долити воду, щоб рідина покривала продукти. Дати закипіти і зменшити вогонь. Залишити на 1,5-2 години.
За 30 хвилин до кінця приготування додати гювеч (овочі).
Салат с авокадо рецепты. Авокадо яйцо салат фото рецепт.
Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Французская кухня рецептыМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter