Гювеч з бринзою і солодким перцем
- Перець болгарський (великий, 1 шт.) - 200 г
- Бринза - 50-70 г
- Яйце (велике) - 1 шт
- Петрушка (зелень) - 1 пучок.
- Молоко - 70-100 мл
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, за смаком)
- Масло рослинне (для обжарювання) - 1-2 ст. л.
Наші продукти.
Перець дрібно нарізати.
і обсмажити до напівготовності в невеликій кількості рослинної олії.
Бринзу нарізати або розім´яти виделкою, додати посічену зелень петрушки, яйце,.
молоко і спеції. Перемішати.
Обсмажений солодкий перець.
Залити підготовленою сумішшю.
Запікати в попередньо розігрітій до 180-200 градусів духовці до готовності (близько 15 хвилин).
Можна подавати!. Дуже ароматна, соковита і смачна страва болгарської кухні, відрізняється від звичайного омлету і апетитно виглядає.
СМАЧНОГО!.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Салат з мисливською ковбасоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с каперсами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты для пекарни: рецепт салата вкуснятина. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.
recepti.biz.uaРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепт торту пяна вишняИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter