"Гювеч"

ДРУГІ СТРАВИ
569 "Гювеч"
Фото -
інгредієнти:
  • Баклажан 2 шт.
  • Рис (басматі) 2 скл.
  • Ребра свинячі 1 кг
  • Печериці (свіжі) 0.5 кг
  • Кабачок 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Помідор 7 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква
  • Сіль, перець
  • Прянощі
  • Олія рослинна

Реберця посолити, поперчити і обсмажити до золотавої скоринки (до напівготовності).

Приготувати засмажку: на олії обсмажити цибулю до злегка золотистого кольору, додати моркву, і ще трохи обсмажити.

Обсмажити гриби із обсмаженою кубиками цибулею.

Баклажан, кабачок, перець болгарський (бажано жовтий) нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковороді.

Помідори обдати окропом і зняти шкірку, потім порізати кубиками.

У вогнетривку посудину викласти у такій послідовності:

обсмажені реберця, засмажка, рис, обсмажені гриби + обсмажена цибуля, овочі, помідори.

Залити 1 склянкою олії і додати необхідну кількість води, щоб покрило останній шар - помідори.

Поставити у духовку до готовності рису, при цьому, якщо рідини не буде вистачати - можна додати води.

Усі інгредієнти посолити, поперчити, додати прянощі.

www.recepti.biz.ua торт Киевский рецепт из 4 яиц

Великий пост 2007 рецепты. Кухня рецепты пост.

Готовим со вкусом: салати рецепти з грибами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Домашняя еда в пакетиках - рецепты пудингов для детей. Правильное питание для детей.

Готовим со вкусом: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter