"Гювеч"
- Баклажан 2 шт.
- Рис (басматі) 2 скл.
- Ребра свинячі 1 кг
- Печериці (свіжі) 0.5 кг
- Кабачок 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 7 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Сіль, перець
- Прянощі
- Олія рослинна
Реберця посолити, поперчити і обсмажити до золотавої скоринки (до напівготовності).
Приготувати засмажку: на олії обсмажити цибулю до злегка золотистого кольору, додати моркву, і ще трохи обсмажити.
Обсмажити гриби із обсмаженою кубиками цибулею.
Баклажан, кабачок, перець болгарський (бажано жовтий) нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковороді.
Помідори обдати окропом і зняти шкірку, потім порізати кубиками.
У вогнетривку посудину викласти у такій послідовності:
обсмажені реберця, засмажка, рис, обсмажені гриби + обсмажена цибуля, овочі, помідори.
Залити 1 склянкою олії і додати необхідну кількість води, щоб покрило останній шар - помідори.
Поставити у духовку до готовності рису, при цьому, якщо рідини не буде вистачати - можна додати води.
Усі інгредієнти посолити, поперчити, додати прянощі.
www.recepti.biz.ua торт Киевский рецепт из 4 яиц
Великий пост 2007 рецепты. Кухня рецепты пост.
Готовим со вкусом: салати рецепти з грибами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Домашняя еда в пакетиках - рецепты пудингов для детей. Правильное питание для детей.
Готовим со вкусом: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter