Гюльчехра
- Курка (тушка)
- Сметана
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове
- Борошно 1 ст.л.
- Часник
- Кріп
Тушку курки розрізати на зручні порційні шматочки.
Укласти у посудину із товстими стінками, додати трішки води і поставити на вогонь.
Сметану розвести приблизно 1 склянкою води.
Додати до м'яса. Посолити.
Коли бульйон закипить, відлити приблизно склянку в окрему посудину, охолодити і вмішати 1-1,5 ст. ложки борошна.
На вершковому маслі спасерувати цибулю.
Порізати кріп, пом'яти часник.
До добре протушкованої курки додати спочатку - бульйон із розведеним у нім борошном, потім - кріп, потім - часник.
Дати трохи настоятися. Подавати можна із гарніром.
Вкусно приготовить креветки - первые блюда рецепты. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты тортов без выпечки с фото пошаговоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Торт лимонник из слоеного теста здесь
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт торт наполеон. Вкуснейшие рецепты тут.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter