Гусак "Золотий"
- Гусак 2.5 кг
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Морква 500 г
- Телятина 300 г
- Вино біле 500 мл
- Спеції (сіль, перець)
Гусака розморозити і помити, натерти сіллю і перцем.
Покласти у форму.
Запакувати плівкою і поставити в холодне місце на добу.
Зранку дістати гусака і залишити при кімнатній температурі відходити години на 3-4.
Печериці вимити й нарізати.
Нарізати цибулю і моркву на часточки (краще не дрібнити) і м'ясо на кубики, усе викласти на низ деко.
Нафарширувати гусака грибами.
Укласти на моркву з цибулею шматочки телятини і гусака.
Залити білим вином і поставити тушкуватися в духовку, періодично поливаючи все утвореним соком.
Коли гусак покриється скоринкою, накрити фольгою, час приготування близько 4 годин.
Періодично дивитися і поливати.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты Приготовления.
Салаты с перепелиными яйцами рецепты с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт сирника з маком. Рецепты для пекарни.
Рецепты Для Мультиварки: французская кухня рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter