Гусак "Золотий"

ДРУГІ СТРАВИ
819 Гусак "Золотий"
Фото - Гусак
інгредієнти:
  • Гусак 2.5 кг
  • Печериці 500 г
  • Цибуля ріпчаста 500 г
  • Морква 500 г
  • Телятина 300 г
  • Вино біле 500 мл
  • Спеції (сіль, перець)

Гусака розморозити і помити, натерти сіллю і перцем.

Покласти у форму.

Гусак Запакувати плівкою і поставити в холодне місце на добу.

фото Гусак Зранку дістати гусака і залишити при кімнатній температурі відходити години на 3-4.

Печериці вимити й нарізати.

Нарізати цибулю і моркву на часточки (краще не дрібнити) і м'ясо на кубики, усе викласти на низ деко.

Нафарширувати гусака грибами.

Гусак Укласти на моркву з цибулею шматочки телятини і гусака.

Гусак Залити білим вином і поставити тушкуватися в духовку, періодично поливаючи все утвореним соком.

Коли гусак покриється скоринкою, накрити фольгою, час приготування близько 4 годин.

Періодично дивитися і поливати.


Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты Приготовления.

Салаты с перепелиными яйцами рецепты с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт сирника з маком. Рецепты для пекарни.

Рецепты Для Мультиварки: французская кухня рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.

рецепт торта медовик или баня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter