Гусак з яблуками
- Гусак 3.5 кг
- Яблуко 1.5 кг
- Спеції (майонез, гірчиця, сіль, перець, кориця)
Підготовлену тушку гусака замаринувати у спеціях, майонезі, гірчиці. Яблука очистити від насіннєвого гнізда, нарізати шматочками і заповнити тушку гусака. Загорнути у фольгу і відправити в духовку на 2-3 години (готовність визначити шпажкою). За цей час приготувати прикрасу. Із груші зробити голову гусака, окуляри зі шкірки баклажана (прикріпити зубочисткою). Коли гусак спечеться -яблука доведеться витягнути і покласти у тарілку. Гусака поставити на підпори із шашличних паличок, прикрити ці палички листям пекінської капусти. Капелюх спекти із тіста, насадити грушу на шию, одягти капелюх.
ТутКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter