Гусак у трояндах
- Гусак 1 шт.
- Майoнез 0.5 л
- Аджика (суха) 1 ч.л.
- Перець червоний (мелений) 1 ч.л.
- Сіль
- Приправа (для м’яса) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Картопля 4 шт.
- Вода 1 л
- Олія соняшникова 0.4 л
- Зелень 1 пуч.
За день до приготування увечері гусака почистити. Майонез вичивати у посудину (можна тарілку глибоку), додати сіль, перець червоний і чорний, аджику і приправу для м'яса (можна додати часник). Вимішати і обмазати гусака у середині і зовні. Покласти його у великий пакет і на пару годин залишити у теплі, щоб добре просочився, через 2 години перекласти у холодильник і залишити на ніч для просочення. Коли гусак просочиться, поставити у духовку на 200 градусів до зарум'янювання, потім зменшити градуси до 100-150 (періодично перевіряючи і, якщо потрібно, зменшуючи градуси, щоб не підгорав) до готовності. Готовність перевіряється проколами, якщо сік прозорий - готовий. Приблизно готується години 2.
Троянди із картоплі. Картоплю очистити і нашаткувати дуже тонкими пластинками і так само зробити кілька брусків для середини троянди. В 1 л води розбавити 1 ч. л. солі і там замочити картоплю на 3 години, тоді вона стане еластичною. Tакож замочити зубочистки, щоб не горіли. Через 3 години дістати картоплю і зробити троянди: на брусок нанизати пелюстки за годинниковою стрілкою, потім проти годинникової стрілки і так пелюсток 5-6, пелюстки робити спочатку маленькі, потім збільшувати. У кінці просто заколоти зубочисткою (щоб вона проколола і серединку, тоді бутон тримається) і відігнути пелюстки. Викласти на серветку. У невелику ємність, якщо немає фритюрниці, налити олію, добре прогріти і смажити троянди по 1-2 шт.
Гусака можна розрізати, викласти на тарілку і розкласти зелень і троянди.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как испечь пирог из тыквы видеоПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter