Гусак у соусі

ДРУГІ СТРАВИ
570 Гусак у соусі
Фото - Гусак у соусі
інгредієнти:
  • Гусак
  • Цукор
  • Мандарина
  • Вино червоне напівсолодке

Тушку гусака помити, нарізати на шматочки, посолити. Засмажити у духовці. Потім гусака залити соусом і тушкувати ще 10 хвилин.

Соус: зняти цедру із мандарини, можна замінити апельсинами. Нарізати соломкою цедру і прокип'ятити у воді, потім воду злити і додати вино, цукор. Готувати 3 хвилини.

При подачі на стіл на порцію гусака покласти шматочок мандарини без шкірки і полити соусом. 

 

Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.

Американская кухня скачать http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter