Гусак у соусі
570
інгредієнти:
- Гусак
- Цукор
- Мандарина
- Вино червоне напівсолодке
Тушку гусака помити, нарізати на шматочки, посолити. Засмажити у духовці. Потім гусака залити соусом і тушкувати ще 10 хвилин.
Соус: зняти цедру із мандарини, можна замінити апельсинами. Нарізати соломкою цедру і прокип'ятити у воді, потім воду злити і додати вино, цукор. Готувати 3 хвилини.
При подачі на стіл на порцію гусака покласти шматочок мандарини без шкірки і полити соусом.
Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Американская кухня скачать http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі