Гусак смажений

ДРУГІ СТРАВИ
572 Гусак смажений
Фото - Гусак смажений
інгредієнти:
  • Гусак
  • Айва

Натерти гусака сіллю, краще великою.

 

Велику айву очистити від шкірки і насіння, нарізати шматочками.

Нафарширувати гусака айвою і зашити черевце.

Смажити гусака у піддоні із антипригарним покриттям, де його легко перевертати.

Духовку нагріти до 210-220 градусів, поставити гусака і обсмажити до утворення рум'яної скоринки спочатку з одного боку, потім з іншою. Потім зменшити нагрів градусів до 170 і накрити фольгою птицю, щоб вона досмажилася усередині.

Все це займає години півтори. 

 

Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з копченою куркою.

Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире.

http://recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство

Рецепты мясных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Googl кулинарные рецепты сайт хорошаяКулинарно-домашний сайт