Гусак смажений
- Гусак
- Айва
Натерти гусака сіллю, краще великою.
Велику айву очистити від шкірки і насіння, нарізати шматочками.
Нафарширувати гусака айвою і зашити черевце.
Смажити гусака у піддоні із антипригарним покриттям, де його легко перевертати.
Духовку нагріти до 210-220 градусів, поставити гусака і обсмажити до утворення рум'яної скоринки спочатку з одного боку, потім з іншою. Потім зменшити нагрів градусів до 170 і накрити фольгою птицю, щоб вона досмажилася усередині.
Все це займає години півтори.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з копченою куркою.
Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире.
http://recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Рецепты мясных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Googl кулинарные рецепты сайт хорошаяКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter