Гусак із яблуками
- Гусак 2 кг
- Яблуко (зелене, кисле) 6 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Випатрати, вимити і висушити гусака.
Зсередини і зовні ретельно натерти сіллю.
На шкірі по всій тушці гусака зробити дрібні часті надрізи і нашпигувати часником.
Залишеним часником гарно натерти гусака зсередини.
Яблука очистити від шкірки і насіннєвих коробочок, нарізати на четвертинки, щільно (під зав'язку) нафарширувати ними гусака.
Можна зашити.
Покласти гусака спинкою вниз у глибоку посудину для запікання.
Налити 1 склянку води.
Поставити в духовку і запікати при температурі 200 градусів не менше 3 годин.
Кожні 10-15 хвилин при цьому поливати його витопленим жиром.
Доставка еды на дом кухня Украинская. Украинская кухня доставка.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт кекс столичный.
recepti.biz Едим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Как делать Рыбный салат. Салаты мясные Рыбные.
Осетинские пироги Три Пирога - песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Рецепт торта медовик. Рецепты. торт медовик.
Рецепт пасхиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter