Гусак із яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
553 Гусак із яблуками
Фото - Гусак із яблуками
інгредієнти:
  • Гусак 2 кг
  • Яблуко (зелене, кисле) 6 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Випатрати, вимити і висушити гусака.

 

Зсередини і зовні ретельно натерти сіллю.

На шкірі по всій тушці гусака зробити дрібні часті надрізи і нашпигувати часником.

Залишеним часником гарно натерти гусака зсередини.

Яблука очистити від шкірки і насіннєвих коробочок, нарізати на четвертинки, щільно (під зав'язку) нафарширувати ними гусака.

Можна зашити.

Покласти гусака спинкою вниз у глибоку посудину для запікання.

Налити 1 склянку води.

Поставити в духовку і запікати при температурі 200 градусів не менше 3 годин.

Кожні 10-15 хвилин при цьому поливати його витопленим жиром. 

 

Доставка еды на дом кухня Украинская. Украинская кухня доставка.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт кекс столичный.

recepti.biz Едим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Как делать Рыбный салат. Салаты мясные Рыбные.

Осетинские пироги Три Пирога - песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

Рецепт торта медовик. Рецепты. торт медовик.

Рецепт пасхиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter