Гусак із капустою і яблуками
- Гусак 1 кг
- Яблуко 300 г
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Спеції (сіль, перець)
- Мед 3 ст.л.
- Капуста квашена 500 г
Підготовлену тушку гусака розрізати на шматки.
Натерти м'ясо чорним перцем і обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки. Скласти в сотейник або іншу посудину з товстим дном.
Туди ж викласти подрібнену і обсмажену цибулю, налити трохи води і тушкувати в закритій посудині на маленькому вогні приблизно годину, практично до м'якості.
Нашаткувати свіжу капусту, віджати сік у квашеної капусти. І додати до гусака. Посолити і додати 2-3 ложки меду.
Яблука очистити від серцевини і нарізати на часточки, додати до гусака.
Усе тушкувати до повної м'якості яблук.
Подавати із відвареною картоплею.
Осетинские пироги на заказ: салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Семена почтой, в том числе редкие: приготовление брокколи и цветной капусты.
recepti.biz.ua салат мимоза сыр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter