Гусак
678
інгредієнти:
- Гусак 3 кг
- Майoнез 200 г
- Аджика (кавказька) 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Вино біле сухе 100 г
Гусака обробити на порційні шматки, натерти сіллю, перцем, спеціями. Змішати майонез і аджику (готову, гостру). Намазати цією сумішшю кожен шматочок, укласти у глибокий лист, можна у 2 шари.
Залишити маринуватися на кілька годин, краще на ніч. Поставити запікати у духовку. Через годину дістати, змінити шари (щоб всі шматочки красиво запеклися), полити вином і знову в духовку ще на годину, періодично поливаючи утвореним соком.
Правильне харчування презентацяправильне харчування
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты
Салат из картошкиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарный сайт соусов. Сайт программы кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі