Гусак

ДРУГІ СТРАВИ
662 Гусак
Фото - Гусак
інгредієнти:
  • Гусак 3 кг
  • Майoнез 200 г
  • Аджика (кавказька) 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції
  • Вино біле сухе 100 г

Гусак Гусака обробити на порційні шматки, натерти сіллю, перцем, спеціями. Змішати майонез і аджику (готову, гостру). Намазати цією сумішшю кожен шматочок, укласти у глибокий лист, можна у 2 шари.

Залишити маринуватися на кілька годин, краще на ніч. Поставити запікати у духовку. Через годину дістати, змінити шари (щоб всі шматочки красиво запеклися), полити вином і знову в духовку ще на годину, періодично поливаючи утвореним соком.

 

Правильне харчування презентацяправильне харчування

Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты

Салат из картошкиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Кулинарный сайт соусов. Сайт программы кулинарный поединок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter