Гусак
712
інгредієнти:
- Гусак 3 кг
- Рис 1.5 скл.
- Сіль
- Перець
- Гірчиця
- Яблуко (Семиренко) 2 шт.
Гусака розморозити і на півдня замочити у воді. Потім натерти сіллю, перцем і покласти у холодильник для маринування на добу. Потім обмазати гірчицею, у середину засунути відварений рис і порізані яблука, зашити, помістити у рукав для випікання, промаринувати трохи і поставити у духовку на 30 хвилин при 200 градусах, 3 години при 180 градусах (по годині на кожен кілограм).
Что можно приготовить в пост рецепты. Пост рецепты.
recepti.biz.uaВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Купить капусту, цены: кулинария капуста брокколи. Семена почтой, в том числе редкие.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд на электрогриле. Наборы для барбекю и гриля.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі