Гусак
- Гусак
- Сіль
- Мед
- Майонез
- Оцет
- Пиво світле
- Яблуко
- Чорнослив
Гусака розморозити, за 12 годин до приготувань натерти сіллю і перцем. Узяти келих пива, шприц і проколоти всього гусака. Поставити гусака у холодильник або в інше прохолодне місце.
Дістати, ще раз обтерти сіллю і перцем, поставити "подихати" на чотири години.
Як начинку використати кислі яблука.
У пропорціях 4:1 покласти чорнослив (вимочений).
Покласти всю начинку у гусака і зашити.
Готувати на решітці.
Під грати поставити глибоке деко з водою. У воду додати оцет. Його потрібно стільки, щоб вода була злегка кислуватою. Туди ж додати сіль і спеції.
Жир із гусака не затримується навколо, а стікає у деко, тим, що в ньому зібралося поливати гусака кожні 10 хвилин.
Смажити в електричній духовці при 180 градусах, нагрів і знизу і зверху.
Через годину смаження, крім того що поливати, намазати грудку майонезом.
За 45 хвилин до готовності, можна і за 30 хвилин, намазати гусака медом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Вкуснейшие рецепты тут.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки.
Рецепты для мультиварки, вкусно: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter