Гусак

ДРУГІ СТРАВИ
647 Гусак
Фото - Гусак
інгредієнти:
  • Гусак
  • Сіль
  • Мед
  • Майонез
  • Оцет
  • Пиво світле
  • Яблуко
  • Чорнослив

Гусака розморозити, за 12 годин до приготувань натерти сіллю і перцем. Узяти келих пива, шприц і проколоти всього гусака. Поставити гусака у холодильник або в інше прохолодне місце.

Дістати, ще раз обтерти сіллю і перцем, поставити "подихати" на чотири години.

Як начинку використати кислі яблука.

У пропорціях 4:1 покласти чорнослив (вимочений).

Покласти всю начинку у гусака і зашити.

Готувати на решітці.

Під грати поставити глибоке деко з водою. У воду додати оцет. Його потрібно стільки, щоб вода була злегка кислуватою. Туди ж додати сіль і спеції.

Жир із гусака не затримується навколо, а стікає у деко, тим, що в ньому зібралося поливати гусака кожні 10 хвилин.

Смажити в електричній духовці при 180 градусах, нагрів і знизу і зверху.

Через годину смаження, крім того що поливати, намазати грудку майонезом.

За 45 хвилин до готовності, можна і за 30 хвилин, намазати гусака медом.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Вкуснейшие рецепты тут.

www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

рецепты на святую вечерю

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки.

Рецепты для мультиварки, вкусно: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.