Гусак

ДРУГІ СТРАВИ
647 Гусак
Фото - Гусак
інгредієнти:
  • Масло вершкове
  • Сметана
  • Цибуля ріпчаста
  • Гусак
  • Борошно пшеничне
  • Гриби

Гусака розрізати на порційні шматочки, посолити, поперчити і смажити на сковороді. Вийнявши м'ясо, у тій же сковороді спасерувати цибулю, борошно, додати сметану, води трохи. Виходить соус. Соус процідити і тушкувати у ньому обсмажені шматочки гусака. Гриби окремо обсмажити і додати до гусака.

Доставка готовой еды на неделю - печеня по домашньому. Проблеме с печенью не бывать.

Салат з мисливських ковбасокМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Католическое Рождество рецепт. Постный рецепт Рождество.

Тутначинки на пиццу

Шашлык из печени рецепт. Жареная куриная печень рецепты.

Американская кухняАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter