Гусак
- Гусак
- Морква
- Цибуля
- Спеції
Гусака порізати на шматки.
Посолити, поперчити і викласти у казан із соняшниковою олією.
Нарізати дрібною соломкою моркву, цибулю нарізати півкільцями.
Коли гусак добре підрум'яниться (протягом 30 хвилин), викласти моркву і цибулю. Додати лавровий лист, спеції (кмин, сушені помідори, барбарис).
Усе тушкувати протягом години зі щільно закритою кришкою (періодично перевертаючи шматочки).
http://recepti.biz.ua рецепт диетического сельдереевого супа
Торты без выпечки рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепты и простые салаты здесь
Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой. Рецепт, напоминающий о лете. Юлия Высоцкая рекомендует.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить пирог из тыквы.
www.recepti.biz.ua рецепты приготовления праздничных блюд
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter