Гуркенпфанне
- Бекон 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок (довгий) 0.5 шт.
- Помідор 300 г
- Сіль
- Перець
Бекон і цибулину нарізати кубиками й обсмажити на сковороді в олії (1 ч. л.). Огірок помити, розрізати у довжину, вийняти чайною ложечкою усі зeрна і нарізати середніми кубиками. Додати до бекону. Тушкувати хвилин 10. Помідори помити. Гострим ножем надрізати шкірку хрестом, обдати окропом і зняти шкірку. Помідори нарізати кубиками. Додати до огірків. Посолити і поперчити. Тушкувати хвилин 10-15. Подавати із картопляним пюре.
Рецепты котлет - рецепт торта киевский.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Рецепты печенья на любой вкус - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
оборудование для производства майонеза
Официальный сайт мокко кулинарный магазин http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter