Гуляш з лисичок
812
інгредієнти:
- Гриби (лисички) 800 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сметана 200 г
- Вершки 400 г
- Борошно 2 ст.л.
- Перець болгарський
Гриби добре промити і дати стекти воді.
Цибулю нарізати півкільцями.
Цибулю обсмажити на олії. Додати гриби і тушкувати до готовності грибів. Гриби можна спочатку відварити.
Соус.
Сметану змішати з вершками і додати борошно.
Потім додати в сковороду соус, добре розмішати, знову накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10-15.
Рецепты приготовления блюд - первые блюда рецепт с фото.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
Черничное варенье пятиминуткаРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі