Гуляш "Угорський" по-домашньому
- Яловичина 500 г
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сало
- Картопля 5 шт.
- Паприка солодка
- Сіль
Нарізати дрібно шматочок сала і обсмажити.
Нарізати невеликими шматками м'ясо та цибулю.
Додати цибулю на сковорідку і обсмажити разом із салом.
Дрібно нарізати помідори.
Коли цибуля набуде характерний засмажений колір, зі сковорідки перекласти у каструлю.
На цибулю у каструлю викласти м'ясо. Додати перець і сіль.
Злегка перемішати, накрити кришкою і поставити на невеликий вогонь.
Хвилин через 25 гуляш додати помідори і продовжити варити.
Очистити і нарізати кілька картоплин і додати їх у каструлю слідом за помідорами.
Варити гуляш годину, а може і більше.
Періодично помішувати та іноді додавати трохи води. Гуляш можна вважати готовим, коли м'ясо перестане бути жорстким і картопля звариться.
ТутВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт. Вкусные рецепты блюд из яблок.
Рецепты салатов с фото. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter