Гуляш "Угорський" по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
692 Гуляш "Угорський" по-домашньому
Фото - Гуляш
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сало
  • Картопля 5 шт.
  • Паприка солодка
  • Сіль

Нарізати дрібно шматочок сала і обсмажити.

Нарізати невеликими шматками м'ясо та цибулю.

Додати цибулю на сковорідку і обсмажити разом із салом.

Дрібно нарізати помідори.

Коли цибуля набуде характерний засмажений колір, зі сковорідки перекласти у каструлю.

На цибулю у каструлю викласти м'ясо. Додати перець і сіль.

Злегка перемішати, накрити кришкою і поставити на невеликий вогонь.

Хвилин через 25 гуляш додати помідори і продовжити варити.

Очистити і нарізати кілька картоплин і додати їх у каструлю слідом за помідорами.

Варити гуляш годину, а може і більше.

Періодично помішувати та іноді додавати трохи води. Гуляш можна вважати готовим, коли м'ясо перестане бути жорстким і картопля звариться.

 

ТутВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку

Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт. Вкусные рецепты блюд из яблок.

Рецепты салатов с фото. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter