Гуляш у кубинському стилі

ДРУГІ СТРАВИ
769 Гуляш у кубинському стилі
Фото - Гуляш у кубинському стилі
інгредієнти:
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Грудка куряча 450 г
  • Сосиска 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Селера 4 шт.
  • Перець червоний 1 шт.
  • Перець помаранчевий 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Чебрець (свіжий)
  • Зира 0.5 ч.л.
  • Кориця мелена 0.5 ч.л.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Бульйон курячий 450 мл
  • Картопля 6 шт.

Нагріти олію у великій сковороді, додати курку і сосиски. Обсмажувати на повільному вогні 8 хв до золотистого кольору. Дістати сосиски із сковороди і порізати на великі шматочки. Перекласти у велику глибоку каструлю разом з куркою і відставити. 

Додати у сковороду цибулю, селеру, червоний і помаранчевий перець, готувати 5 хв, помішуючи. Перекласти у каструлю до сосисок, посипати борошном, перемішати. Додати листя чебрецю, корицю, зіру, перемішати. 

Перемішати томатну пасту і курячий бульйон, влити в каструлю. Перемішати. Довести до кипіння на середньому вогні, помішуючи. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою. Готувати 20 хв, доки овочі не стануть м'якими. Покласти запечену картоплю на тарілки і зверху викласти гуляш. На гарнір подавати зелений салат.

Запечена картопля.

Розігріти духовку до 200 градусів. Проколоти шкірку 6 великих картоплин виделкою, натерти олією. Покласти на деко. Посипати сіллю. Запікати 1-1,5 години до золотистого кольору і м'якості. Порізати навпіл кожну картоплину і подавати з гуляшем.

Нужны Кулинария - кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.

Картофельные рецепты с фото - блюда из картофельного пюре в духовке.