Гуляш у кубинському стилі
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Грудка куряча 450 г
- Сосиска 6 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Селера 4 шт.
- Перець червоний 1 шт.
- Перець помаранчевий 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Борошно 2 ст.л.
- Чебрець (свіжий)
- Зира 0.5 ч.л.
- Кориця мелена 0.5 ч.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Бульйон курячий 450 мл
- Картопля 6 шт.
Нагріти олію у великій сковороді, додати курку і сосиски. Обсмажувати на повільному вогні 8 хв до золотистого кольору. Дістати сосиски із сковороди і порізати на великі шматочки. Перекласти у велику глибоку каструлю разом з куркою і відставити.
Додати у сковороду цибулю, селеру, червоний і помаранчевий перець, готувати 5 хв, помішуючи. Перекласти у каструлю до сосисок, посипати борошном, перемішати. Додати листя чебрецю, корицю, зіру, перемішати.
Перемішати томатну пасту і курячий бульйон, влити в каструлю. Перемішати. Довести до кипіння на середньому вогні, помішуючи. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою. Готувати 20 хв, доки овочі не стануть м'якими. Покласти запечену картоплю на тарілки і зверху викласти гуляш. На гарнір подавати зелений салат.
Запечена картопля.
Розігріти духовку до 200 градусів. Проколоти шкірку 6 великих картоплин виделкою, натерти олією. Покласти на деко. Посипати сіллю. Запікати 1-1,5 години до золотистого кольору і м'якості. Порізати навпіл кожну картоплину і подавати з гуляшем.
Нужны Кулинария - кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.
Картофельные рецепты с фото - блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter