Гуляш томатний
604
інгредієнти:
- М´ясо (телятина) 900 г
- Вода (кип´ячена, гаряча) 1 л
- Спеції (для м´яса, чорний мелений перець, базилік, паприка, орегано) 1 ст.л.
- Сіль
- Паста томатна (гостра чи кетчуп) 250 г
Позбавитися від плівок і жиру. Нарізати на шматочки упоперек волокон, розміром приблизно 1х2 см.
М'ясо обсмажити на великому вогні у сковороді із товстим дном без олії, до зникнення червоності.
Зменшити вогонь до мінімуму, долити гарячої кип'яченої води (щоб приховати м'ясо), додати сіль, спеції і щільно закрити кришкою. Залишити на 30 хвилин.
Через 30 хвилин відкрити кришку, додати томатну пасту (або кетчуп), розмішати і знову закрити кришку. Залишити ще на 30 хвилин.
Подавати із картопляним пюре.
Праздничные новогодние блюдаПраздничное агентство
изысканные рецепты французской кухни
Кухонные Принадлежности: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Новогодний стол праздничные блюда recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі