Гуляш рибний
617
інгредієнти:
- Минтай (філе)
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Помідор
- Часник 1 зуб.
- Борошно
- Вершки
- Вода
- Сіль
Нагріти сковороду.
Філе нарізати на шматочки і обсмажити в олії 5 хвилин.
Порізати півкільцями цибулю.
Кубиками - помідор.
На великій тертці - моркву.
Усе додати до філе.
Обсмажити ще 5 хвилин.
Посолити.
Просіяти на рибку борошно.
Гарно все перемішати.
Підлити кип'яченої води.
Хвилини 2 тушкувати.
Додати вершки.
Потім подрібнений часник.
Готувати ще хвилини 2.
Выращивание грибов дома - консервация грибов рецепты.
Продукты для азиатской кухни: как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі