Гуляш по-трієстськи
- Яловичина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно пшеничне (дрібного помелу) 1 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Томатне пюре 200 г
- Паприка (солодка або гостра) 2 ст.л.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Сіль
Порізану цибулю обсмажити з 1 ст. л. олії і 2 ст. л. тeплої води до прозорості. Додати порізане шматочками м'ясо і підрум'янювати 10 хвилин.
Додати паприку, лавровий лист і борошно, перемішувати пару хвилин, потім додати томатне пюре і залити м'ясо гарячою водою (так, щоб вода прикривала м'ясо).
Посолити і залишити готуватися на невеликому вогні принаймні на 3 години, час від часу додаючи півкелиха гарячої води. Стежити за тим, щоб у кінці приготування не залишилося багато рідини - соус має бути досить густим і "в'язким", а не рідким і текучим.
Розкласти по тарілках і подавати гарячим - рекомендується робити це з хлібними ньокі або з картоплею.
Холодные закуски - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Кухонные Принадлежности: рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Начинки на пиццу рецептначинки на пиццу
Кулинарные рецепты торт наполеон http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter