Гуляш по-трієстськи

ДРУГІ СТРАВИ
684 Гуляш по-трієстськи
Фото - Гуляш по-трієстськи
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Борошно пшеничне (дрібного помелу) 1 ст.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Томатне пюре 200 г
  • Паприка (солодка або гостра) 2 ст.л.
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Сіль

Порізану цибулю обсмажити з 1 ст. л. олії і 2 ст. л. тeплої води до прозорості. Додати порізане шматочками м'ясо і підрум'янювати 10 хвилин.

Додати паприку, лавровий лист і борошно, перемішувати пару хвилин, потім додати томатне пюре і залити м'ясо гарячою водою (так, щоб вода прикривала м'ясо).

Посолити і залишити готуватися на невеликому вогні принаймні на 3 години, час від часу додаючи півкелиха гарячої води. Стежити за тим, щоб у кінці приготування не залишилося багато рідини - соус має бути досить густим і "в'язким", а не рідким і текучим.

Розкласти по тарілках і подавати гарячим - рекомендується робити це з хлібними ньокі або з картоплею.

Холодные закуски - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.

Кухонные Принадлежности: рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.

Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.

Начинки на пиццу рецептначинки на пиццу

Кулинарные рецепты торт наполеон http://recepti.biz.ua