Гуляш по-сегедськи
- Свинина 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Перець червоний (мелений солодкий) 1 ст.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Бульйон м´ясний 500 мл
- Капуста білоголова (квашена) 500 г
- Масло топлене 30 г
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Вино біле 250 мл
- Картопля 1 шт.
- Сметанa 4 ст.л.
- Сіль
М'ясо нарізати кубиками й обсмажити.
Цибулю нарізати кільцями, часник пропустити через прес. Цибулю, часник, томатну пасту і мелений червоний перець додати до м'яса і обсмажувати все разом протягом декількох хвилин.
Додати кмин, сіль. Залити бульйоном. Тушкувати на повільному вогні 1,5 години.
У каструлі розігріти топлене масло, покласти квашену капусту. Додати цукор, трохи солі і вино. Тушкувати 15 хвилин.
Картоплину очистити, натерти на крупній тертці, додати до квашеної капусти і тушкувати ще 10 хвилин.
Квашену капусту змішати із м'ясом і додати сметану.
www.recepti.biz.uaРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Поможем выйти замуж в Германию - салаты вкусные рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter