Гуляш по-сегедськи
- Свинина (лопатка) 600 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Жир 60 г
- Паприка солодка (рожева) 10 г
- Капуста білоголова (квашена) 500 г
- Сметана 1 скл.
- Борошно
- Сіль
- Кмин
- Часник 1 зуб.
- Кріп (свіжа зелень)
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в жирі до жовто-золотого відтінку. Зняти з вогню, посипати паприкою і додати трохи води (приблизно 100-150 мл).
Покласти порізане на шматки м'ясо, сіль, кмин, розчавлений часник і тушкувати приблизно півгодини, додати капусту і тушкувати все разом ще 30 хвилин. Наприкінці влити добре перемішану з борошном сметану і дати настоятися кілька хвилин.
Перед подачею посипати рубаним кропом.
Рецепты Для Мультиварки - вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Статьи о рыбах
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Украинская кухня картинкиВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter