Гуляш пісний
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Печериці свіжі 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Печериці очистити, промити в холодній воді, покласти в підсолену киплячу воду з додаванням лимонного соку і варити на слабкому вогні 10 хвилин, після чого відкинути їх на дуршлак і обсушити. Цибулю нарізати кубиками, помідори - часточками, перець - соломкою. Цибулю обсмажити на олії до світло-золотистого кольору, додати гриби і овочі, що залишилися. Тушкувати 20 хвилин на вогні або в духовці. Можна додати в гуляш приправу для овочевих страв або подавати його, посипавши товченими горіхами, часником і рубаною зеленню.
Супы, Первые блюда. Сайт рецептов - первые блюда рецепты.
Рецепты без выпечкиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт смачного тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
Мультиварка Philips: приготовление пасты в мультиварке. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter