Гуляш "На швидку руку"
- Яловичина (свинина чи телятина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Сир плавлений 20 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Вода 1 скл.
М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими брусочками. Покласти в глибоку сковороду і обсмажити, помішуючи, на сильному вогні 5-7 хв.
Дрібно посікти цибулю і додати до м'яса, смажити 3-5 хвилин на середньому вогні.
Додати в сковороду томатний сік і воду, поперчити, посолити, додати спеції за смаком і добре перемішати, довести до кипіння, потім поставити на повільний вогонь, накрити кришкою і залишити тушкуватися приблизно 30-40 хвилин.
За 5 хвилин до гововності додати плавлений сир та перемішати.
Салат морепродукты рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaСовременное искусство
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Простые рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter