Гуляш із яблуками та морквою
637
інгредієнти:
- Яловичина (філе) 600 г
- Олія рослинна
- Мед 1 ст.л.
- Паста томатна 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Лист лавровий 1 шт.
- Бульйон м´ясний (кубик) 500 мл
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Морква 250 г
- Яблуко 500 г
- Сік лимонний
- Сіль, перець
М'ясо обсмажити з усіх боків на олії.
Додати мед і томатну пасту.
Часник подрібнити, покласти до м'яса разом із лавровим листком.
Влити бульйон. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 60 хв. Посолити і поперчити.
Цибулю дрібно нарізати.
Моркву нарізати невеликими шматочками.
Цибулю із морквою покласти до м'яса і тушкувати ще 30 хв.
Яблука вимити, очистити, крупно нарізати і покласти до м'яса за 15 хв до закінчення готування.
Перед подачею приправити лимонним соком.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пирог со шпинатом и фетой рецепт с фотоПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі