Гуляш із яблуками та морквою

ДРУГІ СТРАВИ
591 Гуляш із яблуками та морквою
Фото - Гуляш із яблуками та морквою
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 600 г
  • Олія рослинна
  • Мед 1 ст.л.
  • Паста томатна 1 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Бульйон м´ясний (кубик) 500 мл
  • Цибуля ріпчаста 250 г
  • Морква 250 г
  • Яблуко 500 г
  • Сік лимонний
  • Сіль, перець

М'ясо обсмажити з усіх боків на олії.

Додати мед і томатну пасту.

Часник подрібнити, покласти до м'яса разом із лавровим листком.

Влити бульйон. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 60 хв. Посолити і поперчити. 

Цибулю дрібно нарізати.

Моркву нарізати невеликими шматочками.

Цибулю із морквою покласти до м'яса і тушкувати ще 30 хв.

Яблука вимити, очистити, крупно нарізати і покласти до м'яса за 15 хв до закінчення готування. 

Перед подачею приправити лимонним соком.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Пирог со шпинатом и фетой рецепт с фотоПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter