Гуляш із птиці "Середземноморський"

ДРУГІ СТРАВИ
703 Гуляш із птиці "Середземноморський"
Фото - Гуляш із птиці
інгредієнти:
  • Помідор (сушені, в´ялені) 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Цукіні 1 шт.
  • Грудка індички (курки) 300 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Кмин (сухий) 1 ч.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сметана 150 г
  • Спеції (сіль, чорний перець)
  • Крохмаль (борошно) 1 ст.л.
  • Макаронні вироби 200 г

Гуляш із птиці

Сушені томати нарізати шматочками, залити 300 мл окропу.

Гуляш із птиці Цибулю, часник почистити, нарізати кубиками.

Цукіні вимити, відрізати попки, нарізати невеликими брусочками.

фото Гуляш із птиці Грудку індички (курки) нарізати шматочками.

Розігріти олію і на сильному вогні обсмажити м'ясо з усіх сторін - 5 хвилин.

Гуляш із птиці

Зменшити вогонь плити до середнього.

Гуляш із птиці Викласти до м'яса цибулю, часник, цукіні, кмин.

Смажити все разом 2-3 хвилини.

Гуляш із птиці Додати томатну пасту, перемішати, смажити ще пару хвилин.

Гуляш із птиці Додати залиті окропом томати разом з рідиною, перемішати.

Посолити й поперчити.

Довести до кипіння і тушкувати 5 хвилин.

Гуляш із птиці Потім додати сметану, перемішати.

Гуляш із птиці У невеликій кількості води розвести крохмаль (борошно).

Вилити у каструлю і, помішуючи, довести до загустіння соусу.

Плиту вимкнути. Гуляш готовий.

Гуляш із птиці Одночасно в іншій каструлі у підсоленій воді відварити макаронні вироби. Злити воду. Підсушити.

Викласти на тарілку, зверху гуляш.

 

Гуляш із птиці  

Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

recepti.biz.uaРецепты блюд. Рецепты всевозможных диет. Статьи о рыбах

Готовим со вкусом - рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты даши малаховой www.recepti.biz.ua

Осетинские пироги на заказ: рецепт пампушек с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter