Гуляш із курячих шлунків з овочами
- Шлунок курячий 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Овочі асорті (заморожені: кукурудза, горошок, спаржева квасоля, перець солодкий) 400 г
- Спеції (куркума, карі ніжне, перець чорний мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Бульйон (курячий заморожений) 250 г
- Вода 150 г
- Часник 2 зуб.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сир ковбасний копчений 70 г
У розігріту сковороду влити олію, доки вона гріється шлунки промити і порізати по довжині соломкою, цибулю нарізати півкільцями і моркву соломкою. Спочатку покласти підготовлені шлунки і на великому вогні, постійно помішуючи, обсмажити їх до повного випаровування рідини, додати цибулю та моркву і, помішуючи, підрум'янити на великому вогні.
Викласти заморожені овочі, перемішати і протушкувати хвилин п'ять, додати сіль, перець і спеції.
Курячий бульйон поставити у миску із гарячою водою. У бульйон можна додати грам 150 окропу з чайника, накрити сковорідку кришкою, вогонь зробити мінімальний і тушкувати хвилин 50-60.
Сир ковбасний натерти у сковороду, додати пару тертих зубків часнику, перемішати, можна додати сік половини лимона і дрібку цукру, перемішати. Прогріти сковороду з гуляшем, постійно помішуючи, до розчинення сиру, пару хвилин.
Подавати з ріжками, пюре або кашами.
Банош рецептМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки.
Новогодний кекс рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт медового торта наполеон. Дайте рецепт торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter