Гуляш із кнедлями
- Дріжджі 0.5 ч.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 3 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Борошно пшеничне 250 г
- М´ясо (яловичина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Картопля 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Паприка гостра 1 ч.л.
- Паприка червона (солодка) 1 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Бульйон яловичий 500 мл
- Кмин мелений 0.5 ч.л.
- Перець чорний горошком 10 шт.
Нарізати цибулю півкільцями.
М'ясо нарізати шматками.
Нарізати картоплю кубиком.
На суміші олії і масла обсмажити порційно м'ясо до золотистої скоринки, попередньо посоливши і поперчивши. Викласти у каструлю.
На тій самій олії, де смажилося м'ясо, обсмажити цибулю.
Потім обсмажити картоплю.
Обсмажену цибулю і картоплю скласти у каструлю до м'яса і додати усі спеції, томатну пасту, перець горошком і залити усе бульйоном.
Тушкувати гуляш на повільному вогні 1,5 години, періодично помішуючи.
Для приготування кнедлів дріжджі розвести у 3 ст. л. теплого молока і залишити на 15 хвилин.
Потім додати яйця, сіль і борошно і замісити тісто, яке поставити у тепле місце на 60 хвилин. У результаті повинна вийти "ковбаса".
Загорнути її у рушник, краї якого зав'язати (можна зв'язати звичайним бинтом), отримується цукерка.
Поставити на вогонь велику каструлю води.
Посолити воду і занурити туди тісто у рушнику. Води має бути багато і каструлю краще взяти побільше, тому що тісто росте у процесі варіння, і потім його буде складно діставати з каструлі, якщо вона вузька.
Через 25 хвилин варіння дістати, розгорнути тісто і нарізати на шматки 2-3 см.
Подавати з гуляшем, який за 1,5 години став наваристим, ароматним і апетитним.
Дуже смачно умочати кнедлі у гуляш.
Рецепты Приготовления - салати з мясом. Рецепты салатов на любой вкус.
Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
www.recepti.biz.ua салат с каперсами
ТутТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter