Гуляш із індички з гарніром
- М´ясо індички
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Крупа гречана 2 скл.
- Приправа
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Приготувати кашу. Узяти крупу з водою у пропорції 1:2. Налити у каструлю 4 склянки холодної води і довести до кипіння. У киплячу воду додати універсальну приправу і сіль.
Гречку промити у теплій воді і висипати у киплячу воду. Варити до готовності хвилин 20-30.
Цибулю дрібно порубати, м'ясо нарізати великими шматками.
У сковороді злегка обсмажити м'ясо на олії.
У казанок налити трохи олії і обсмажити цибулю із приправами до золотистого відтінку.
До цибулі викласти обсмажене м'ясо і залити водою приблизно на 3/4 каструлі. Посолити, поперчити і тушкувати на невеликому вогні хвилин 20-30. Коли м'ясо з підливою вже майже готове, у склянку насипати 1 стол. ложку борошна і залити її до верху теплою водою, ретельно розмішуючи. Отриману суміш повільно ввести у гуляш, розмішуючи його. Таким чином підлива стає густішою. Тушкувати ще хвилин 5-7.
Гречану кашу можна замінити картоплею, макаронами, рисом.
приготовление плова в домашних условиях
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты пирогов и пирожков - пирог со шпинатом. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter