Гуляш із індички з броколі
849
інгредієнти:
- М´ясо індички 400 г
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Броколі
М'ясо сполоснути, осушити паперовим рушником.
Нарізати на кубики і обсмажити в олії до зарум'янювання.
Цибулину порубати і додати до м'яса, обсмажити до золотистого кольору.
Бульйонний кубик розвести в склянці гарячої води і влити в сковороду. Додати нарізану броколі.
Все тушкувати 15 хвилин, постійно помішуючи, додати сіль, перець, і 3 ложки сметани.
Готову страву можна подавати з бринзою.
Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Рецепт салата с фетой и креветкамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі