Гуляш із індички
- М´ясо індички 1 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Огірок (маринований) 6 шт.
- Сіль
- Приправа
- Перець чорний
М'ясо порізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, цибулю і огірки порізати.
Підсмажити м'ясо із лавровим листом на великому вогні хвилин 10.
Додати цибулю, перемішати, смажити ще 5 хв.
Додати моркву, перемішати, смажити ще 5 хв.
Додати огірки, перемішати, посолити, поперчити, додати прянощі.
Налити півсклянки води, щоб був соус. Дати закипіти, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати до готовності 10 хвилин.
Гарнір: налити в каструльку олію (4 ст. л.).
Насипати 1 склянку рису і смажити.
Рис має стати непрозорим, білим або злегка коричневим.
Залити бульйоном, приблизно 2 склянки.
Дати закипіти, накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Варити 20 хв, доки рідина не вбереться.
Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Выпечка на новый год с фотоМатериалы Архиерейского Собора 2000 года о прославлении святых
Рецепт закуски рафаэлло из печениРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter