Гуляш а-ля бограч
- Ребра свинячі 0.5 кг
- Жир свинячий (смалець або сало) 150 г
- Курка (копчена)
- Нога свиняча 1 шт.
- Петрушка (корінь)
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Гриби (білі) 300 г
- Квасоля (молода) 2 скл.
- Перець болгарський зелений 4 шт.
- Зелень (кріп і петрушка)
- Помідор 8 шт.
- Сіль
- Перець гострий (паприка) 1 шт.
Свинячу ногу із корінням петрушки, морквою, цибулею варити близько півгодини у 3 л підсоленої води, знявши піну. Додати свинячі ребра і варити ще хвилин 30. Із курки зняти м'ясо (якщо крильця - не треба) і укинути кістки у бульйон на 10 хв. Вийняти усе із бульйону, якщо потрібно - процідити.
Порізати перець, паприку - смужками, гриби, картоплю - кубиками, зелень - дрібно.
Сало нарізати кубиками і обсмажити на сковороді до золотистих шкварок.
У бульйон по черзі додати квасолю, через 10 хв - гриби, через 10 хв - картоплю, через 5 хв - перець, через 5 хв - помідори.
Шкварки вийняти із сковороди. На жирі злегка обсмажити здерте із ребер і порізане м'ясо, а також м'ясо курки, порізану кружечками моркву. Додати у каструлю після помідорів. Додати зелень. Накрити кришкою - дати настоятися.
Можна пом'якшити гостроту сметаною.
Простые рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Настоящий суп харчо с фото: кулинарные сайты с рецептами и фото. Мультиварка Philips.
Как приготовить шоколад - салаты рецепты с фото. Марко Не. Все об игроке.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с языка рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат французский рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter