Гуляш
673
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Бульйон (яловичий, з кубика) 3 скл.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
М'ясо обмити, нарізати кубиками, посипати сіллю і перцем і обсмажити на сковороді з олією.
Після закінчення смаження додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, ще трохи обсмажити.
М'ясо посипати борошном і все разом злегка підсмажити. Потім все викласти у каструлю, додати бульйон, томатну пасту, лавровий лист, накрити кришкою і тушкувати приблизно 1,5 години.
При подачі посипати подрібненою зеленню.
Туткекси з сиром
Готовим со вкусом: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель. Шоколадные конфеты Monbana.
Рецепты с малиной: рецепты новогодних праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
Киста почки. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі