Гуляш
- М´ясо (свинина) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
М'ясо вимити і нарізати кубиками, посолити і поперчити, цибулю дрібно порізати. У сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю, трохи пізніше додати до неї м'ясо і смажити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин на середньому вогні.
Додати столову ложку борошна добре перемішати і перекласти в каструлю, додати томатну пасту, влити у гуляш 1-2 склянки води або м'ясного бульйону, перемішати, додати лавровий лист, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні при слабкому кипінні 1-1,5 години.
Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепты Холодные закуски салаты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с буряком.
Рецепт приготовления сельди под шубой. Рецепт приготовления мясо под шубой в аэрогрили.
Закваски Свой Йогурт: сделать йогурт в домашних условиях.
Осетинские пироги на заказ: салат французский рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Яблочный штрудель рецепты юлии высоцкой. Рецепт Яблочный штрудель с миндалем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter