Гуляш
- М´ясо (свинина) 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Спеції (для шашлику) 1 ч.л.
- Сік лимона 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- М´ята (сушена) 0.5 ч.л.
- Горіхи волоські 1 ч.л.
- Олія рослинна 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо промити і порізати довгими шматочками, збризнути соком лимона, додати соєвий соус, посолити, поперчити, все перемішати. Промаринувати 1 годину.
Потім змішати із порізаною цибулею і злегка обсмажити на олії.
Потім додати м'яту, спеції і ще трохи просмажити.
Потім влити трохи кип'яченої води і тушкувати 15-20 хвилин.
Потім додати томатну пасту та терті волоські горіхи, тушкувати ще 10-15 хвилин.
Борошно підсмажити у маленькій сковороді до золотистого кольору.
Поступово борошно всипати у гуляш, постійно помішуючи. Проварити ще трохи, доки гуляш злегка не загусне.
Подавати із пюре, рисом, ріжками, гречкою.
recepti.biz Рецепты закусок к праздничному столу, для отдыха на природе. Фото, видео
Очень вкусные кексы - кофейный кекс рецепт. Постные шоколадно-вишневые кексы.
Рецепт торта медовика на английскомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Фруктовый салат рецептКулинарные рецепты
Купить мясные продукты - приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.
recepti.biz Американский стаффордширский терьер
Рецепты чанахи www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter