Гуляш
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Сік томатний (томатна паста) 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 150 г
- Вода
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Спеції
- Сіль
- Лавровий лист
Нагріти олію, висипати у сковороду м'ясо, порізане кубиком. Перемішувати м'ясо, доки не зміниться колір. Потім додати терту моркву і цибулю кубиками. Коли цибуля стане м'якою, додати томатну пасту, приблизно 2-3 ст. л. Смажити, тушкувати (якщо треба, то додати трохи води) до готовності м'яса і додати борошно, вона повинна ввібрати увесь сік, що є у сковороді. Добре перемішати, щоб не було грудочок. Зі сковорідки всю масу висипати у чавун і налити воду холодну. Треба додавати воду потроху і помішувати, щоб все стало рівномірно.
Воду додавати за смаком, чим менше води, тим густіше буде гуляш. Довести до слабкого кипіння - не повинно сильно булькати.
Додати сіль, лавровий лист, спеції. Тушкувати на слабкому вогні. М'ясо має бути м'яким, ніжним.
Подавати із рисом, картоплею пюре або макаронами.
Куплю жевательные конфеты леденцы карамель http://recepti.biz.ua
Куриный рулет со шпинатом и брынзойкуриный рулет
http://recepti.biz.ua Домашний майонез на молоке
Домашний майонез на молоке. Постный майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter