Гуляш

ДРУГІ СТРАВИ
546 Гуляш
Фото - Гуляш
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сік томатний (томатна паста) 3 ст.л.
  • Борошно пшеничне 150 г
  • Вода
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Спеції
  • Сіль
  • Лавровий лист

Нагріти олію, висипати у сковороду м'ясо, порізане кубиком. Перемішувати м'ясо, доки не зміниться колір. Потім додати терту моркву і цибулю кубиками. Коли цибуля стане м'якою, додати томатну пасту, приблизно 2-3 ст. л. Смажити, тушкувати (якщо треба, то додати трохи води) до готовності м'яса і додати борошно, вона повинна ввібрати увесь сік, що є у сковороді. Добре перемішати, щоб не було грудочок. Зі сковорідки всю масу висипати у чавун і налити воду холодну. Треба додавати воду потроху і помішувати, щоб все стало рівномірно.

Воду додавати за смаком, чим менше води, тим густіше буде гуляш. Довести до слабкого кипіння - не повинно сильно булькати.

Додати сіль, лавровий лист, спеції. Тушкувати на слабкому вогні. М'ясо має бути м'яким, ніжним.

Подавати із рисом, картоплею пюре або макаронами.

Куплю жевательные конфеты леденцы карамель http://recepti.biz.ua

Куриный рулет со шпинатом и брынзойкуриный рулет

http://recepti.biz.ua Домашний майонез на молоке

Домашний майонез на молоке. Постный майонез в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter