Грузинчики
- Вода мінеральна 250 мл
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 4 скл.
- Фарш м´ясний (яловичий) 1 кг
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний
- Паприка солодка
- Зира
- Морква 1 шт.
- Петрушка
- Вершки 1 скл.
- Вода 1 скл.
- Соус (чилі солодкий) 2 ч.л.
Замісити тісто. Приготувати фарш як на пельмені, або на чебуреки. Чим більше цибулі, тим соковитіше фарш. Додати спеції.
Морквину натерти на крупній тертці. Зелень петрушки дрібно нашаткувати.
Перший варіант.
Розділити тісто на кульки трохи більше курячого яйця. Розгорнути у тонкий пласт. Викласти фарш, розрівняти рівномірно по всій поверхні пласта, на один бік посипати трохи зелені петрушки. Загорнути рулетом.
Другий варіант.
На половину пласта викласти моркву із зеленню петрушки, а на другу - фарш. Загорнути рулет із боку моркви так, щоб морквина була у середині.
Рулет нарізати на частини, шириною 1,5-2см.
Викласти на сковороду із розігрітою олією.
Обсмажити із двох боків до золотистого кольору тіста.
Приготувати соус. Змішати вершки, воду, сіль і спеції.
Залити складені у каструлю, а краще казанок, грузинчики. На дно можна покласти шматочки моркви. Поставити на маленький вогонь і тушкувати під кришкою хвилин 20-30.
Рецепт приготовления салата мимозаПростой рецепт оригинального блюда: привычная еда - еще вкуснее с Магги
Салат слоёный с Курицей http://recepti.biz.ua
Вкусные рецепты с фото - печенье из творога розочки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter