Груша з фуа-гра

ДРУГІ СТРАВИ
617 Груша з фуа-гра
Фото - Груша з фуа-гра
інгредієнти:
  • Груша 150 г
  • Печінка качина 80 г
  • Вишня 30 г
  • Коньяк 30 мл
  • Базилік 3 г
  • Масло вершкове 10 г
  • Горіхи кедрові 5 г
  • Цукор 3 г
  • Крохмаль 10 г
  • Сіль
  • Перець білий

Із груші зрізати основу та нарізати на кілька сегментів. Обсмажити на вершковому маслі з додаванням цукру. Додати вишню без кісточки, базилік, погасити коньяком і затягнути соус.

Окремо на тефлоновій сковороді обсмажити фуа-гру (печінку). Попередньо посолити, поперчити, запанірувати у крохмалі. 3-4 хвилини гасити коньяком злегка.

Обсмажити кедрові горіхи.

На тарілку викласти грушу і фуа-гру, полити соусом, посипати кедровими горіхами, прикрасити гілочкою м'яти.

Вкусные закуски на день рождения - рецепти святкових закусок. Простые рецепты вкусных закусок.

Рецепты выпечки: рождественская выпечка рецепты.

Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Кулинарные рецепты

Салат черепаха рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Американская кухня смотреть онлайнАмериканский стаффордширский терьер