Груша з фуа-гра
- Груша 150 г
- Печінка качина 80 г
- Вишня 30 г
- Коньяк 30 мл
- Базилік 3 г
- Масло вершкове 10 г
- Горіхи кедрові 5 г
- Цукор 3 г
- Крохмаль 10 г
- Сіль
- Перець білий
Із груші зрізати основу та нарізати на кілька сегментів. Обсмажити на вершковому маслі з додаванням цукру. Додати вишню без кісточки, базилік, погасити коньяком і затягнути соус.
Окремо на тефлоновій сковороді обсмажити фуа-гру (печінку). Попередньо посолити, поперчити, запанірувати у крохмалі. 3-4 хвилини гасити коньяком злегка.
Обсмажити кедрові горіхи.
На тарілку викласти грушу і фуа-гру, полити соусом, посипати кедровими горіхами, прикрасити гілочкою м'яти.
Вкусные закуски на день рождения - рецепти святкових закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Рецепты выпечки: рождественская выпечка рецепты.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Кулинарные рецепты
Салат черепаха рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Американская кухня смотреть онлайнАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter