Груша, квасоля і корейка по-гамбургськи

ДРУГІ СТРАВИ
652 Груша, квасоля і корейка по-гамбургськи
Фото - Груша, квасоля і корейка по-гамбургськи
інгредієнти:
  • Корейка (свиняча) 400 г
  • Квасоля (зелена стручкова) 1 кг
  • Груша 500 г
  • Сіль
  • Кмин
  • Перець чорний (мелений)

Груша, квасоля і корейка по-Гамбурские інгредієнти

На 400 г свинини потрібно 3/4 літри води.

М'ясо помити, обсушити і покласти у киплячу, підсолену воду, проварити на помірному вогні 30 хвилин.

Груша, квасоля і корейка по-Гамбурские Промити, очистити квасолю й нарізати на частини. Грушу вимити, порізати на 4 частини і видалити кісточки.

фото Груша, квасоля і корейка по-Гамбурские У каструлю відправити квасолю, лавровий лист і суміш італійських трав (кмин). М'ясо та квасолю проварити 30 хвилин.

Груша, квасоля і корейка по-Гамбурские Корейка Потім додати грушу на 10 хвилин.

Груша, квасоля і корейка по-Гамбурские Квасоля М'ясо вийняти із каструлі і нарізати скибочками. Кмин видалити, якщо використовували. Усе поперчити, якщо треба, додати солі. Скибочки м'яса покласти у каструлю поверх квасолі з грушею.

 

Груша, квасоля і корейка по-Гамбурские Груша Подавати із відвареною картоплею, посипаною зеленню петрушки.

Блюда для фуршета: мясные блюда для фуршета.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты из редьки дайконУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter