Груша, квасоля і корейка по-гамбургськи
- Корейка (свиняча) 400 г
- Квасоля (зелена стручкова) 1 кг
- Груша 500 г
- Сіль
- Кмин
- Перець чорний (мелений)
На 400 г свинини потрібно 3/4 літри води.
М'ясо помити, обсушити і покласти у киплячу, підсолену воду, проварити на помірному вогні 30 хвилин.
Промити, очистити квасолю й нарізати на частини. Грушу вимити, порізати на 4 частини і видалити кісточки.
У каструлю відправити квасолю, лавровий лист і суміш італійських трав (кмин). М'ясо та квасолю проварити 30 хвилин.
Потім додати грушу на 10 хвилин.
М'ясо вийняти із каструлі і нарізати скибочками. Кмин видалити, якщо використовували. Усе поперчити, якщо треба, додати солі. Скибочки м'яса покласти у каструлю поверх квасолі з грушею.
Подавати із відвареною картоплею, посипаною зеленню петрушки.
Блюда для фуршета: мясные блюда для фуршета.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты из редьки дайконУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter