Грудки у соусі із болгарського перцю
- Філе куряче 300 г
- Перець бoлгарський (жовтий, помаранчевий, червоний) 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 0.5 пуч.
- Спеції для курки
- Вершки (20%) 250 мл
- Сік лимонний
Курячі грудки, нарізані соломкою, хвилин 15 маринувати у лимонному соці та спеціях.
Соус: болгарський перець, цибулю, часник, кріп пропустити через м'ясорубку, залити вершками і дати трохи настоятися.
Грудки покласти на сковороду, змащену олією, залити соусом і відправити у духовку на 15-20 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт смачного торта.
Ржаная закваска рецептПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Духовой шкаф Beko: рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Пирог из тыквы с сухофруктами. Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин.
Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане. Очень вкусные кексы.
Торт парижанка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Тортики фото детскиеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter