Грудки курячі із соусом
623
інгредієнти:
- Грудка куряча
- Помідор (консервований)
- Цибуля ріпчаста
- Томатна паста
- Вино біле
- Перець чилі
Грудку відокремити від кісток, нарізати соломкою.
Грудку обсмажити із цибулею.
Додати помідори, тушкувати, доки вони не розм'якнуть.
Потім додати томатну пасту і вино, тушкувати до готовності.
Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт.
ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рожденный во Франции. Рецепт Юлии Высоцкой тут
Консервное оборудование, Б4-КЗК: крем из сгущенного молока. Фермерские продукты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі