Грудки-барбекю
- Філе куряче 1400 г
- Цибуля червона 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Йогурт натуральний 290 г
- Імбир (корінь тертий) 1 ч.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Зира 1 ч.л.
- Суміш перців 1 ч.л.
- Паприка солодка 0.5 ч.л.
- Зерна гірчиці 1 ч.л.
- Кориця 1 ч.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль 2 ч.л.
Цибулину і часник подрібнити у блендері, додати йогурт, імбир, сік половини лимона і все разом збити.
Додати спеції (зіра, суміш перців, паприка, зерна гірчиці, кориця), сіль та оливкову олію.
Все перемішати ложкою (не збивати, щоб зіра і гірчиця залишилися цілими).
Промиті і обсушені грудки укласти у ємність і залити маринадом.
На ніч поставити у холодильник.
Смажити на вугіллі на решітці для барбекю до зарум’янювання.
М'ясо готується дуже швидко, зовні схоплюється скоринкою, а зсередини залишається ніжне і соковите.
Подавати відразу ж.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Лучшие рецепты пасхи видеоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Заправка для салатов тут
Лучший осенний рецепт от Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт пасхиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter