Грудки-барбекю

ДРУГІ СТРАВИ
668 Грудки-барбекю
Фото - Грудки-барбекю
інгредієнти:
  • Філе куряче 1400 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Йогурт натуральний 290 г
  • Імбир (корінь тертий) 1 ч.л.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Зира 1 ч.л.
  • Суміш перців 1 ч.л.
  • Паприка солодка 0.5 ч.л.
  • Зерна гірчиці 1 ч.л.
  • Кориця 1 ч.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сіль 2 ч.л.

Купки-барбекю інгредієнти Цибулину і часник подрібнити у блендері, додати йогурт, імбир, сік половини лимона і все разом збити.

Купки-барбекю Додати спеції (зіра, суміш перців, паприка, зерна гірчиці, кориця), сіль та оливкову олію.

Все перемішати ложкою (не збивати, щоб зіра і гірчиця залишилися цілими).

фото Купки-барбекю Промиті і обсушені грудки укласти у ємність і залити маринадом.

На ніч поставити у холодильник.

Купки-барбекю Філе куряче Смажити на вугіллі на решітці для барбекю до зарум’янювання.

Купки-барбекю Лук червоний М'ясо готується дуже швидко, зовні схоплюється скоринкою, а зсередини залишається ніжне і соковите.

Купки-барбекю Часник Подавати відразу ж.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.

Лучшие рецепты пасхи видеоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Заправка для салатов тут

Лучший осенний рецепт от Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепт пасхиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter