Грудка запечена "По-селянськи"

ДРУГІ СТРАВИ
627 Грудка запечена "По-селянськи"
Фото - Грудка запечена
інгредієнти:
  • Свининa (грудка) 1.5 кг
  • Майонез 0.5 кг
  • Картопля 1.5 кг
  • Часник 6 зуб.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Приправа

Грудинка запечена Свинину помити, обсушити на серветці і порізати на невеликі шматочки.

Приготувати маринад.

Грудинка запечена Змішати 200 г майонезу, дрібно порізаний часник, додати дрібно покришений лавровий лист, приправи, сіль, перець.

Поставити свинину в маринаді на 24 години на холод.

фото Грудинка запечена Шматочки свинини викласти у форму або у змащений олією лист, розрівняти, зверху покласти шар порізаної на дрібні кубики картоплі.

Грудинка запечена Залити шар картоплі майонезом, зверху посипати перцем, сіллю і приправами.

Запікати в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.

www.recepti.biz.ua рецепты кухни великий пост

Салат из брокколи с жаренным арахисом. Салат из капусты брокколи с апельсином.

курчата фото

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат из ананаса рецепт.

Очень вкусные быстрые блины: блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.