Грудка запечена "По-селянськи"
- Свининa (грудка) 1.5 кг
- Майонез 0.5 кг
- Картопля 1.5 кг
- Часник 6 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа
Свинину помити, обсушити на серветці і порізати на невеликі шматочки.
Приготувати маринад.
Змішати 200 г майонезу, дрібно порізаний часник, додати дрібно покришений лавровий лист, приправи, сіль, перець.
Поставити свинину в маринаді на 24 години на холод.
Шматочки свинини викласти у форму або у змащений олією лист, розрівняти, зверху покласти шар порізаної на дрібні кубики картоплі.
Залити шар картоплі майонезом, зверху посипати перцем, сіллю і приправами.
Запікати в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.
www.recepti.biz.ua рецепты кухни великий пост
Салат из брокколи с жаренным арахисом. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат из ананаса рецепт.
Очень вкусные быстрые блины: блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter