Грудка в гострому маринаді з горішками кешью
- Грудка куряча 500 г
- Перець червоний (гострий) 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Оцет 3 ст.л.
- Спеції (розмарин, куркума, карі, приправа для курки, сіль, кмин)
- Олія кунжутна 4 ст.л.
- Рис (Басматі)
Грудку розрізати на пластинки, нарізати смужками.
У чашку для маринаду покласти кунжутну олію, дрібно нарізаний часник, гострий перець, карі, розмарин, куркуму, кмин і оцет.
Закласти смужки грудки, зверху обсипати приправою для курки. Гарно руками перемішати. Накрити і залишити маринуватися.
Години 2 маринувати грудки. У сковороду налити кунжутну олію, сильно нагріти, порційно викласти грудки. Смажити на вогні більше середнього до зарум'янювання.
В кінці окремо посмажити горіхи.
На гарнір приготувати рис.
Салат коктейль рецепты с фотоЛучшие Рецепты от Лучших поваров! Пошагово. Онлайн. Смотрите в один клик
Торт Киевский рецепт из 4 яиц здесь
Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сайт программы кулинарный поеденок. Сайт кулинарный поединок нтв.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter