Грудка "По-монастирськи"
- Грудка куряча
- Гриби (свіжі)
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Картопля
- Майонез
- Сир твердий
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Відбити злегка грудку, посолити, поперчити.
Трохи обсмажити з двох сторін.
Обсмажити цибулю, додати гриби, тушкувати до готовності грибів.
Натерти на крупній тертці картоплю, віджати сіль, додати 1 ст. л. борошна, спеції для картоплі.
Викласти у гарячу олію, обсмажити з двох сторін.
Приготувати "подушку": розкласти на смажену грудку помідор, зверху - гриби, майонез.
Потім перекласти на деко, випікати при температурі 180-190 градусів хвилин 15, потім посипати тертим голландським сиром і ще допекти до утворення ніжної скоринки.
recepti.biz Правила здорового питания и диетические рецепты. Диетические рецепты
Салаты с брокколи и цветной капустойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с малиной: рыбные салаты.
Поможем выйти замуж в Германию - салаты с белыми грибами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua паштет из печени рецепт
Купить молоко - крем из сгущенного молока. Можно ли пить молоко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter