Грудка, маринована і запечена з овочами
- Грудка свиняча 500 г
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Лимон 0.33 шт.
- Соус соєвий 5 ст.л.
- Соус уорчестерський 2 ч.л.
- Приправа (для шашлику) 2 ст.л.
- Паприка (солодка мелена) 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Свинячу грудку помити і розрізати уздовж ребер. Змішати соєвий соус, уорчестерський соус та спеції для шашлику (або свинини). Занурити грудку в маринад на 15 хвилин. Додати нарізану кільцями цибулю і лимон, перемішати. Залишити на 15 хвилин. Нарізати соломкою солодкий перець і теж додати до м'яса. Залишити ще хвилин на 10.
Молоду картоплю очистити, нарізати часточками. Посипати солодким меленим перцем (паприка), посолити і додати олію. Видавити часник. Перемішати і залишити на 15-20 хвилин (можна все робити одночасно).
У форму для запікання викласти, чергуючи, грудку і овочі. Полити картоплю олією зі спеціями, в якій вона маринувалася. Поставити запікатися на 25 хвилин при 190 градусах.
Готову страву подати зі свіжими овочами.
Куриный рулет с черносливом и орехами видеокуриный рулет
Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный. Поможем выйти замуж в Германию.
http://recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
http://recepti.biz.ua штрудель-яблочный пирог
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter