Грудка, маринована і запечена з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
803 Грудка, маринована і запечена з овочами
Фото - Грудка, маринована і запечена з овочами
інгредієнти:
  • Грудка свиняча 500 г
  • Картопля 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Лимон 0.33 шт.
  • Соус соєвий 5 ст.л.
  • Соус уорчестерський 2 ч.л.
  • Приправа (для шашлику) 2 ст.л.
  • Паприка (солодка мелена) 1 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Грудинка, маринована і запечена з овочами інгредієнти Свинячу грудку помити і розрізати уздовж ребер. Змішати соєвий соус, уорчестерський соус та спеції для шашлику (або свинини). Занурити грудку в маринад на 15 хвилин. Додати нарізану кільцями цибулю і лимон, перемішати. Залишити на 15 хвилин. Нарізати соломкою солодкий перець і теж додати до м'яса. Залишити ще хвилин на 10.

Грудинка, маринована і запечена з овочами Молоду картоплю очистити, нарізати часточками. Посипати солодким меленим перцем (паприка), посолити і додати олію. Видавити часник. Перемішати і залишити на 15-20 хвилин (можна все робити одночасно).

фото Грудинка, маринована і запечена з овочами У форму для запікання викласти, чергуючи, грудку і овочі. Полити картоплю олією зі спеціями, в якій вона маринувалася. Поставити запікатися на 25 хвилин при 190 градусах.

Грудинка, маринована і запечена з овочами Грудинка свиняча Готову страву подати зі свіжими овочами.

 

Куриный рулет с черносливом и орехами видеокуриный рулет

Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный. Поможем выйти замуж в Германию.

http://recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов

http://recepti.biz.ua штрудель-яблочный пирог

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter